Alegeți cea mai bună ofertă

Managementul achizițiilor la îndemâna dumneavoastră

Managementul achizițiilor

Trimiteți automat cereri de ofertă către furnizorii dumneavoastră, urmăriți achizițiile, gestionați informațiile furnizorilor, gestionați recepția produselor și verificați facturile de la furnizori în doar câțiva pași cu modulul de management al achizițiilor. 

Propuneri automate de achiziții

Trimiteți cererea de achiziție potrivită la momentul potrivit pentru a scădea nivelul depozitului. Îmbunătățiți procesul de aprovizionare cu reguli privind achizițiile în funcție de nivelurile de stoc, reguli logistice, comenzi de vânzare și comenzi de producție preconizate.

Trimiteți cereri de ofertă și comenzi de achiziții către furnizorii dumneavoastră cu un sigur click. Aveți acces la detaliile produselor comandate și cele privind recepția produselor.

Obțineți cel mai bun preț

Creați cereri de oferte și comparați-le pentru a găsi cel mai bun preț. Alegeți cea mai bună ofertă si trimiteți o comandă de achiziție cu un singur click. Utilizați rapoartele pentru a analiza calitatea furnizorilor dumneavoastră.

Integrare email

Integrați comunicarea cu furnizorii în ordinele de achiziții pentru a negocia sau pentru a discuta problemele apărute după vânzare. Folosiți modulul de management al reclamațiilor pentru a urmări problemele legate de furnizori.

Importați ofertele furnizorilor 

Importați în câțiva pași simpli ofertele furnizorilor pentru a lua decizii de aciziție bazate pe promoții, cantitate și condiții contractuale speciale. Puteți chiar să stabiliți prețurile de achiziție ca fiind baza de formare a prețului de vânzare. 

Controlul produselor și al facturilor

Controlul inventarului vă permite să gestionați comenzi, rambursări, recepția de produse și controlul calității. Alegeți metoda potrivită nevoilor dumneavoastră, generați facturi ciornă bazate pe ordine de achiziție și recepția produselor. Creați facturi manual și importați linii din ordinele de achiziție. 

Planificați resursele și comenzile de producție

Folosiți modulul Gestiunea producției pentru a lucra eficient