Trimiteți ușor email-uri în masă

Obțineți statistici în timp real cu privire la succesul campaniilor

Trimiteți ușor email-uri în masă

Odoo vă oferă posibilitatea să trimiteți ușor email-uri în masă, atât prospecților, cât și clienților. Monitorizați succesul campaniilor email pentru a vă putea îmbunătăți rata de conversie. Realizați email-uri profesionale și refolosiți șabloanele cu doar câteva click-uri.

Trimiteți email-uri profesionale

Importați o bază de date de potențiali clienți sau alegeți dintre pistele, oportunitățile și listele de clienți deja existente.

Definiți șabloane de email și refolosiți conținutul sau anumite elemente predefinite de design pentru newsletter. Configurați câteva servere de email cu propriile lor adrese IP pentru a optimiza rata de deschidere a email-urilor.  

Organizați campaniile email

Obțineți statistici în timp real, cu privire la succesul campaniilor, pentru a vă putea îmbunătăți rata de conversie. Urmăriți email-urile trimise, primite, deschise și cele la care ați răspuns deja.

Administrați cu ușurință campaniile email, grupurile de discuții, pistele și oportunitățile, cu ajutorul unei platforme simple, prietenoase și puternice.

Administrați întreaga campanie de marketing folosind o singură platformă.

Campanii integrate în toate aplicațiile Odoo

Îmbunătățiți modalitatea de a comunica cu clienții dumneavoastră, având acces la toate instrumentele de trimitere a email-urilor în masă.

Trimiteți email-uri cu ajutorul șabloanelor oferite de modulul de oportunități CRM, selectați pistele din diverse segmente de marketing, trimiteți oferte de locuri de muncă și răspundeți în mod automat aplicanților.

Răspunsurile la email-urile dumneavoastră apar automat în istoricul fiecărui document, având atașat un modul de accesare directă a rețelelor sociale.

Gestionați baza de date a pistelor

Gestionați fluctuațiile și rata de conversie a pistelor

Cu Odoo veți avea o bază de date a pistelor cât mai bine definită, pe care o veți putea eficientiza pe baza email-urilor primite. Odoo gestionează fluxul de email-uri într-un mod practic, etichetând pistele eronate și oferindu-vă, în același timp, statistici asupra calității lor.

Trimiteți email-uri cu un singur click

Selectați orice document și trimiteți-l prin email.

Cu toate că departamentul de marketing lucrează cu plăcere la campaniile de informare, le puteți oferi agenților dumneavoastră posibilitatea de a trimite email-uri de informare în masă, cu un singur click.

Selectați-vă prospecții dintre piste, furnizori, aplicanți și alte resurse proprii, și trimiteți email-uri cu un singur click, folosind șabloane deja existente.

Urmăriți răspunsurile primite de la clienți

Aplicația de chat vă dă posibilitatea de a comunica mai eficient și mai rapid cu clienții dumneavoastră. Creați documente automat, bazate pe răspunsurile primite la campaniile email. Urmăriți aceste discuții direct din documentele salvate de Odoo sau prin email.

Grupați toate discuțiile și negocierile aparținând aceluiași document și informați agenții responsabili de organizarea evenimentelor specifice.

Platforma de campanii

Adunați toate informațiile necesare pentru elaborarea unor campanii de marketing eficiente. Monitorizați apoi statisticile fiecărei campanii în parte: bounce rate-ul, email-urile trimise, cel mai bun conținut, etc.

Analizați cu precizie performanțele campaniilor. 

Creați o listă publică de email-uri pentru newsletter

Modulul Grupuri de comunicare vă va ușura munca