Efectuați tranzacții cu doar câteva click-uri

Creați facturi profesionale și acceptați plăți online

Uşor de ţinut contabilitatea

Elegant şi complet echipat, modulul de contabilitate se pretează pentru afaceri de toate dimensiunile, oferind o metodă mai bună de lucru cu clienţii şi furnizorii. Se pot activa, la cerere, opţiunile de contabilitate analitică pentru buget şi activele firmei.

Interfaţă inteligentă

Efectuarea de tranzacţii cu doar câteva click-uri şi gestionarea activităţilor financiare într-un singur loc. Interfaţa este concepută cu scopul de a facilita productivitatea.

Lucrează în echipă

Oferiţi, echipei dumneavoastră şi contabililor, acces la ultimele cifre ale afacerii, astfel încât toată lumea să fie la curent cu noile informaţii şi schimbări, atât de la birou, cât şi de acasă sau din delpasare. 

Contabilitate analitică pe mai multe nivele

Integraţi operaţiunile de contabilitate analitică cu pontaje, proiecte, facturi, cheltuieli. Nu este nevoie să înregistraţi tranzacţiile, toate intrările sunt postate automat conform regulilor afacerii dumneavoastră.

Dezvoltarea afacerii

Gestionarea activelor, cheltuielilor, bugetelor, rularea şi creşterea afacerii fără probleme. Odoo suportă mai multe valute, mai mulţi utilizatori cu drepturi diferite de acces şi oferă tablouri de bord dinamine şi personalizate care permit acces direct la informaţie. 

Posibilitatea de a gestiona intrările în doi pași simpli

Reduceți nivelul stocului cu modulul Stocuri și recepții