Optimizarea vânzărilor cu ajutorul unui magazin online

Creați un catalog de produse impresionant și pagini interesante de descriere a produselor

Creați pagini interesante pentru produsele dumneavoastră

Blocurile de construcție și editarea inline oferite de către Odoo face din crearea paginilor descriptive pentru produsele dumneavoastră un proces foarte ușor și rapid. Doriți să schimbați prețul unui produs sau să adăugați un banner? Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați în modul de editare și să faceți modificările dorite. 

Aşezaţi blocurile de construcţie exact aşa cum vă doriţi pentru a creea pagini frumoase care să fie pe placul clienţilor dumneavoastră.

Soluții simple pentru a impulsiona afacerea dumneavoastră

Facilitatea de a oferi și alte produse în legătură cu produsul ales de clienții dumneavoastră vă va ajuta să creșteți veniturile companiei. 

Instrumentul Odoo de upselling vă permite să arătați vizitatorilor produse similare, dar mai scumpe decât cel ales din baza de date. 

Opțiunea de editare inline vă permite să shimbați prețul unul produs sau să promovați un produs cu un singur click. 

Procedee simple de facturare

Creați facturi pentru clienții dumneavoastră cu doar câteva click-uri. Nu veți mai avea probleme cu sincronizarea datelor între două software-uri diferite pentru a creea facturile necesare cu ajutorul modulului e-Commerce. 

Controlați vânzările și banii în timp real și folosiți rapoartele create de Odoo pentru a vă îmbunătăți eficiența magazinului dumneavoastră online.

Management integrat de stocuri

Aveți la dispoziție toate datele de stoc într-un singur loc. Consolidați toate canalele de vânzări în timp real și aflați cifrele de inventar pentru a gestiona eficient achiițiile.

Controlați vânzările cu Google Analytics

Trackerele Google Analytics sunt configurate automat pentru a urmări tot ceea ce ține de coșurile de cumpărături. Instrumentele Odoo de marketing (campanii, corespondență în masă) sunt conectate cu Google Analytics, astfel că veți primi o imagine completă despre afacerea dumneavoastră. 

Țintiți către noi piețe

Traduceți site-ul dumneavoastră în mai multe limbi fără a depune nici un efort. Odoo vă sugerează traduceri automate bazate pe ceea ce editați în pagina principală.

Opțiunea de traducere la cerere vă permite să beneficiați de un serviciu de traducere profesională pentru site-ul dumneavoastră. Modificați orice parte a site-ului și versiunea tradusă va fi încărcată în aproximativ 32 de ore. 

Personalizați catalogul de produse

Obțineți control complet asupra modului de afișare al produselor în pagina de catalog: folosiți panglici de promovare, modificați dimensiunea produselor în pagină, aplicați reduceri sau schimbați modul de vizualizare al listei de produse. 

Editați orice produs inline pentru a dezvolta site-ul conform nevoilor și cerințelor clienților dumneavoastră

Îmbunătățiți vânzările prin sincronizarea magazinelor

Utilizați echipamentele pe care deja le aveți cu o interfață proiectată pentru productivitate