Gestionați eficient toate operațiile de producție

Gestionați, planificați, urmăriți și programați toate operațiunile de producție

Planificarea resurselor de producție

Odoo vă va ajuta să gestionați eficient toate operațiile de producție și asamblare. Programați comenzile de producție și cele de lucru în mod automat, iar apoi vizualizați planificările în modurile de vizualizare Kanban și Gantt. Folosiți instrumentele avansate de analiză pentru a detecta aglomerările privind resursele și depozitele.

Planificarea eficientă a comenzilor de producție

Planificați automat comenzile de producție și cele de lucru pe baza normelor de achiziții, a estimărilor cantitative și a cererii.

Bucurați-vă de flexibilitate în toate operațiile

Editați manual toate operațiile în orice stadiu al procesului de producție. Odoo nu este un sistem rigid, el vă va permite să realizați șabloane pentru toate operațiile și să folosiți un set de instrumente pentru a găsi soluții la orice problemă.

Planificați comenzile de lucru

Creați rute și planificați timpul de lucru și capacitatea resurselor. Identificați rapid necesarul de resurse și blocajele apărute pentru a vă asigura că producția respectă termenele de livrare.

Folosiți o interfață eficientă

Odoo vă permite să organizați comenzile de producție și cele de lucru în orice mod doriți. Procesați comenzile viitoare din listă, revizuiți-le din calendar și modificați planificările făcute din diagrama Grantt.

Integrare completă cu alte module

Acest modul este complet integrat cu modulele de vânzări și achiziții pentru a realiza o planificare exactă a resurselor de producție. Integrarea cu modulul de contabilitate permite o evaluare contabilă în timp real și o raportare a costurilor și veniturilor generate de operațiunile de producție. 

Realizați o analiză a afacerilor

Urmăriți procesul oricărei activități