Newsletter și informații interne

Creați grupuri interne și liste de email cu ușurintă


Email-uri interne

Modulul Odoo de rețea socială permite crearea de grupuri interne și liste de email pe diferite subiecte pentru orice departament al companiei. Este o modalitate simplă și ușoară de a trimite orice fel de informare în cadrul firmei.

Odoo vă oferă o aplicație grozavă de administrare a listelor de email și o modalitate simplă de a menține toți angajații informați.


Grupuri specifice pentru subiecte specifice

Aveți un proiect nou în care sunt implicați diferiți oameni din diverse departamente? Există un subiect care trebuie discutat de anumite persoane? Acestea sunt doar câteva exemple de situații în care sunt necesare canale specializate de comunicare în compania dumneavoastră. Odoo vine cu o soluție!

Cu acest modul puteți structura comunicarea prin crearea unui grup intern, special pentru un anumit proiect. Puteți să adăugați și să ștergeți cu ușurință membri.


Creați o listă publică de email-uri

Odoo vă permite să creați un grup public, care poate fi utilizat ca și listă publică de email pentru newsletter sau pentru corespondență cu comunitatea.

Este o modalitate grozavă de a anunța o schimbare în companie, lansarea unui nou produs sau alte știri importante pentru publicul larg.

Puteți crea liste de email pentru newsletter adăugând un formular pe site, unde vizitatorii se pot înscrie prin simpla introducere a adresei de email, care va fi adăugată automat în baza de date.

Comunicați eficient

Comunicați în timp real cu utilizatorii