Comunicați eficient cu clienții

Creați oferte profesionale în câteva minute și permiteți clienților să răspundă online

Creați oferte profesionale în cel mai scurt timp 

Aplicația de generare a ofertelor vă permite să realizați oferte personalizate, cu cea mai mare ușurință și în cel mai profesionist mod. Puteți atașa detalii precum: poze, descrieri detaliate, cod de referință internă, preț de vânzare, reducere de preț, etc. Aceste oferte pot fi, apoi, trimise online clienților dumneavoastră, aceștia având posibilitatea să interacționeze direct cu agentul de vânzări.

Trimiteți oferte online

Folosiți șabloane predefinite pentru a crea oferte profesionale în doar câteva minute, chiar și fără cunoștințe tehnice. Trimiteți aceste oferte prin email, acordând astfel posibilitatea clienților dumneavoastră să le accepte sau să le refuze, direct prin formularul online.

Tot aici, puteți sugera clienților achiziționarea unor produse sau servicii suplimentare, sporindu-vă astfel vânzările.

Comunicați clar și eficient informațiile către clienți

Trimiteți informația către clienți într-o manieră cât mai clară și eficientă, oferindu-le astfel posibilitatea de a accepta sau refuza ofertele dumneavoastră. O bună comunicare cu clienții va facilita procesul de vânzare și îi va face pe aceștia să se simtă cât mai confortabil, sporindu-le astfel încrederea în produsele și serviciile oferite.

Trimiteți facturi cu un singur click

Creați și trimiteți facturi online cu aspect profesional